Friday, 21 June 2013

Cuti Cuti Cuti

Hallooooo..


cuti sem 3 da seminggu tpi semua plan asl tunggang terbalik..
First plan mggu pertama cuti nk gie jln2 kat singapore nk pgi USS(Universal Studio Singapore) &
20hb nk pgi sunway lagoon tpi sume x jadi..

Nak tau kenapa???

Plan 1 x jadi sbb ayh bz x blh nk gie sane & ayh x bgi permision untuk ank kesayangan die nie naik bas smpai JB tu..Even ade org ckp nk amik ank kesygan die bile smpai jer JB.So,redha jela nk wat camne...=(

Before nie kwn2 wanie ade cite nk pegi sunway lagoon bile 20hb sbb every month on 20 tiket sunway lagoon only RM20 untuk warganegara jer blh main sume yg ade kat situ...=D
So, dgn excited nyer wanie ajk la kakngah n BIL pegi sane.

Dengan perasaan yg b'kobar2 wanie tnye la kat kwn camne nk dpt tiket tu..
6 hari sebelum 20hb wanie da tnye kat kwn wanie..nmpk x punye la berkobar...Die just terang camtu2 jer..
Tak plak die ckp yg tiket tu kene amik malam sblom 20hb..I tough blh beli tiket tu mase pgi 20hb.
Sekali 19hb tu kwn wanie msj ckp da amik tiket blom then wanie ckp la blom mb esok..
Mase tu la bru die ckp yg btol2..Mase tu plak da malam sgt2.
Last msj die ade ckp kalau pgi skrg pon rase nyer tiket da abis nie..Blh bayang x perasaan wanie waktu tu...Panas sgt2 + sedih....Maksud nyerr Plan 2 pon cancel la...Huhhuuuuu...

Dan buat mase nie plan 3 jer berjalan dgn lancar iaitu pgi class amali kereta..
Best jugak x sabar nk dpt lesen blh gie jln2 sendiri janji minyak kete ade He3.. Best nyerrr x payah nk harap org bwk gie jln lgi.

25HB nie da nk daftar sem4 itu b'maksud result sem3 pon keluar takot nyerrr..
Harap2 sume ok.X nk pointer jatuh.huhuuu..=)


"Kept It Real"



No comments:

Post a Comment